Σύσκεψη για την ασφάλεια των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Μεγάρων στις 14/1

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το πρόβλημα της ασφάλειας των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επαναλειτουργεί από την περασμένη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, κανονικά επί 24ώρου βάσεως, όπως ανακοινώθηκε με επιτόπια επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη την προσεχή Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στις 11:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για συζήτηση και λήψη αποφάσεων που θα επιλύουν το πολύ σοβαρό πρόβλημα της φυσικής ασφάλειας των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων το οποίο επηρεάζει καθοριστικά την καλή και συνεχή λειτουργία του.

Στη σύσκεψη αυτή έχουν προσκληθεί για να συμμετέχουν ο Διοικητής και Υποδιοικητής της 2ης Υ.Π.Ε, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, εκπρόσωπος του Συλλόγου «Αγιος Χριστόφορος» και οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button