Σύριζα ΠΣ Μεγάρων: «Ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής στην κάλπη των Μεγάρων»

ΝΕ Σύριζα ΠΣ Δ. Αττικής: «Υπερδιπλασιασμός νέων μελών στη Δυτική Αττική - Μεγάλη η συμμετοχή, μεγάλη και η ευθύνη μας»

«Η χαρά μας, όπως και η ευθύνη μας, είναι μεγάλη» αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο τύπου – ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΕΓΑΡΩΝ σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της 15ης Μαΐου. Ακολούθως αναφέρει:

Στις εκλογές της 15ης Μαΐου στο εκλογικό κέντρο Μεγάρων για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., η συμμετοχή των συμπολιτών μας από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συγκεκριμένα,
Ψήφισαν 307 συμπολίτες και εγράφησαν 204 νέα μέλη! Με βάση τα αποτελέσματα σε όλη την Δυτική Αττική, στο Δήμο μας είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης νέων μελών (ποσοστό 166%)!
Τα παραπάνω στοιχεία μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, αλλά ταυτόχρονα, και μεγάλη ευθύνη ως Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Σε πανελλαδικό επίπεδο, παραπάνω από 150.000 πολίτες ψήφισαν χθες. Πάνω από 110.000 είναι τα νέα μέλη. Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής δυνάμωσε – Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι πιο μαζικός και ενισχυμένος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τρεις εκλογές με 30 χιλιάδες μέλη, με τα σημερινά δεδομένα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Από σήμερα είμαστε ένα από τα μαζικότερα κόμματα της αριστεράς στην Ευρώπη. Ένα κόμμα λαϊκό, δημοκρατικό και ανοιχτό σε κάθε πολίτη, νεανικό, σύγχρονο, ριζοσπαστικό, αλλά πάνω από όλα, ένα κόμμα των μελών του.

Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα, η νέα γενιά έκανε το μεγάλο βήμα, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη. Συνεχίζουμε τον αγώνα να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας, να στείλουμε πίσω τον λογαριασμό στην πιο ανάλγητη, ανίκανη και τελικά επικίνδυνη κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση, την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για τη μεγάλη συμμετοχή και φυσικά τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που διασφάλισαν στο ακέραιο τη διαφάνεια σε όλη την εκλογική διαδικασία.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής:

Μαζική και ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής, στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 15 Μαΐου, σε όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας.

Συνολικά, σχεδόν 1.300 κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, προσήλθαν στις κάλπες, από τους οποίους πάνω από 700, αποτελούν νέα μέλη, τα οποία εγγράφτηκαν επίσημα στο μητρώο μελών του κόμματος. Στην πραγματικότητα συζητάμε για υπερδιπλασιασμό εγγεγραμμένων μελών, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής, μετά την νέα ενσωμάτωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συνολικά σε όλη την επικράτεια σχεδόν τριπλασιάστηκαν και αγγίζουν πλέον τις 172.000 μέλη.

Στη Δυτική Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο κόσμος έστειλε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής και απαίτησης για πολιτική αλλαγή.
Η συνθήκη αυτή μας γεμίζει μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη. Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι πιο ισχυρός και έτοιμος για μεγαλύτερους αγώνες.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button