ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δ. Αττικής: «Ξεκίνημα Ιουνίου με τη μεγαλύτερη και δυναμικότερη προεκλογική εκδήλωση»

Δελτίο τύπου της ΝΕ Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής αναφέρει: «Με απόλυτη επιτυχία, στην τελική ευθεία της κρίσιμης μάχης των Ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στην Ελευσίνα, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Δυτική Αττική.

Η αγαστή συνεργασία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής με τις τοπικές Οργανώσεις Μελών της Ελευσίνας και της Μαγούλας έκανε πράξη τη μεγαλύτερη και δυναμικότερη προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, η Δυτική Αττική είχε να δει τόσο ισχυρή σε συμμετοχή και παλμό εκδήλωση και μάλιστα με τόσο πλήθος νέων να συμμετέχουν ενεργά, από την περίοδο της επιτυχημένης πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τη διακυβέρνηση του τόπου, το 2015.

Πολλές ευχαριστίες για αυτό το γεγονός θέλουμε να δώσουμε στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη που συμμετείχαν και εργάστηκαν με την καρδιά τους, ώστε το φως της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της αλλαγής για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΡΑ να εκπέμψει δυνατά από τη Δυτική Αττική.

Σε αυτή την υπέροχη βραδιά συνέβαλαν αρμονικά και οι άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των υποψηφίων ευρωβουλευτών μας:

Αρσένη Ευγενίας (Τζένης), Σιδηροπούλου Κωνσταντίνου, Σίνου Δέσποινας, Τσίπρα Γεώργιου και Φαραντούρη Νικόλα.

Κατά αυτόν τον τρόπο, είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να μπορούμε να πούμε πως δόθηκε, από την Δυτική Αττική, ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα για την ανατροπή των δεινών που μας ταλανίζουν, μέσα από την προοπτική των θετικών αλλαγών που έρχονται.

Μια εβδομάδα, περίπου, πριν τη διεξαγωγή των επικείμενων Ευρωεκλογών τα πράγματα είναι στο χέρι μας.

Την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου:

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε! Τη μοναδική πολιτική δύναμη που μας στηρίζει πραγματικά!

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!».

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής
Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελευσίνας και Μαγούλας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button