10 και 11 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο οποίο ανήκουν οι επαγγελματίες από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο. Ακολουθούν οι υποψήφιοι πρόεδροι κατά αλφαβητική σειρά.

Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 8:00-19:00 και εκτός από την έδρα του Επιμελητηρίου στον Πειραιά (Αγ. Κων/νου 3), κάλπες θα στηθούν και στο παράρτημα στην Ελευσίνα (Εθν. Αντιστάσεως 98).

Ο Γιάννης Βουτσινάς είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με τον συνδυασμό «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών». Δείτε τους υποψηφίους του συνδυασμού από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο εδώ.

Ο Κώστας Μαρκουλιδάκης έχει τεθεί επικεφαλής του Συνδυασμού “Επαγγελματική Συνεργασία” και είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Δείτε τους υποψηφίους του συνδυασμού από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο εδώ.

Ο Λεωνίδας Μίχας είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Επαγγελματιών». Δείτε τους υποψηφίους του συνδυασμού εδώ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button