Κοινή προεκλογική εκδήλωση στον Ασπρόπυργο των υποψηφίων Βουλευτών της ΝΔ

Τη δεύτερη κοινή τους προεκλογική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Ν.Δ Δυτικής Αττικής κ.κ. Κώτσηρας, Γ. Μπούρας Αθ., Λιάκος Ε., Πουλής Στ., Μ. Πανοηλία, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Σε κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και συστράτευσης για τις Εκλογές της 25ης Ιουνίου κινήθηκαν οι ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών, τονίζοντας την ανάγκη να έχουμε Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, κατά την διάρκεια της δικής του ομιλίας ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής και κυρίως της περιοχής του Ασπροπύργου που εξέλεξαν πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου. Ευχαρίστησε όλους τους απλούς πολίτες, τους συναγωνιστές, τα κομματικά στελέχη και όλους όσοι επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τη μόνη αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή για να κυβερνηθεί η χώρα μας.

Ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στην Δυτική Αττική. Έργα τα οποία αλλάζουν και βελτιώνουν την ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Έργα τα οποία αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενδιαφέρεται για τον τόπο μας. Έργα της προκοπής και της ανάπτυξης:

Η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας,
Η Δημιουργία Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,
Η δημιουργία νέας γραμμης Προαστιακού Δυτικής Αττικής που θα συνδέει τα Μέγαρα με τα Άνω Λιόσια,
Η δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου για παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος σε 5.000 οικογένειες στα Άνω Λιόσια με την παράλληλη ανάπλαση μέρους της Χωματερής.

Ο Σταμάτης Πουλής τόνισε το γεγονός ότι οι κάλπες ξεκινούν άδειες και θα πρέπει να ξαναγεμίσουν με τα ΝΕΑ ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «… Και η δική μας η δουλειά είναι να πείσουμε εκ νέου όλους να προσέλθουν στις κάλπες. Να πείσουμε και εκείνους που δεν ψήφισαν στις εκλογές του Μαίου να δώσουν την ευκαιρία σε έναν άξιο Πρωθυπουργό να ξανακυβερνήσει την χώρα. Να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί είναι ο Πρωθυπουργός της σκληρής δουλειάς, των αποτελεσμάτων και των έργων. Ο οποίος προσπαθεί συνεχώς και βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών. Ο οποίος σκύβει πάνω στα προβλήματα και βρίσκει λύσεις, βάζει στόχους και τους πετυχαίνει και χτίζει πάνω στα θεμέλια ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Σε αυτήν την μάχη θα πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις. Για το καλό της χώρας μας.

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας τόνισε τα εξής:

Εχθές το βράδυ από τον Ασπρόπυργο στείλαμε μήνυμα νίκης στην κοινή προεκλογική ομιλία με τους συνυποψηφίους μου!

Πλήθος συμπολιτών μας μας τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027. Μιλήσαμε για την κρισιμότητα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 καθώς από αυτές θα προκύψει η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας.

Στις 25 Ιουνίου πρέπει λοιπόν να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Γι’ αυτό και η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει και δεν μπορεί να πάει ούτε μια ψήφος χαμένη. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Και θα την κερδίσουμε με όλους τους συμπολίτες μας στην πρώτη γραμμή.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε, στις 26 συνεχίσουμε!
Με ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button