Συμμετοχή Συλλόγου Taekwondo-Kickboxing Μεγάρων σε διασυλλογικούς αγώνες

O Σ.Γ. Taekwondo-Kickboxing Μεγάρων σε δελτίο τύπου αναφέρει ότι «την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου, διασυλλογική συνάντηση αγώνων Kickboxing με σκοπό την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών για όλες τις ηλικίες των αγωνιζόμενων. Ο σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και απόκτησαν πολύτιμες εμπειρίες για την εξέλιξη τους ως αγωνιστικοί αθλητές.

Στο τέλος των αγώνων τους βραβεύτηκαν με μετάλλιο για τις προσπάθειες τους καθώς επίσης βραβεύτηκε και ο προπονητής του συλλόγου Στρατούρης Χρήστο από τον διοργανωτή κ. Χρήστο Τασσόπουλο για την υποστήριξη του στην διοργάνωση. Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και συνεχίζουν τις προπονήσεις τους μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κούρσος Μελέτης, το Δ.Σ. και ο προπονητής Στρατούρης Χρήστος είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις των παιδιών και συνεχίζουν να τα στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button