Κων/νος Δέδες: Η δημοκρατία χρειάζεται εθνική ανεξαρτησία για να επιβιώσει

Στις Ευρωεκλογές, το 55% του λαού μας, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στην υπάρχουσα κυβέρνηση ότι θα πρέπει να εξαφανιστεί, δίνοντας ένα μεγάλο ποσοστό στο θεωρητικά αντίπαλο κόμμα της Ν.Δ., θέλοντας έτσι να εκδικηθεί για τα μεγάλα ψέματα της «αριστεράς και της προόδου» και να τους τιμωρήσει αφανίζοντας τους από την πολιτική σκηνή.
Το υπόλοιπο 45% επέλεξε την αποχή, δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα, αφού η αποχή είναι το πρώτο κόμμα, ότι δεν πάει άλλο και κανένας από εσάς δεν είναι ικανός να του δώσει λύση. Έκανε έτσι την αποχή πολιτική πράξη, αναμένοντας την εμφάνιση κάποιου συνδυασμού που θα μπορούσε να τον βγάλει έξω από το σπίτι του και να τον βοηθήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία του λαού μας έχει συνειδητοποιήσει ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση με τις εναλλαγές στην εξουσία της δεξιάς με την αριστερά, ή συνεταιρικά, όπως θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, μαθηματικά βέβαια η χώρα μας θα οδηγηθεί στον αφανισμό και στην διαγραφή της από τον παγκόσμιο χάρτη, με την μορφή που την ξέρουμε.
Γνωρίζουμε όλοι ότι στη χώρα μας έχει καταλυθεί το δημοκρατικό πολίτευμα, αφού η Ελλάδα μας βρίσκεται υπό καθεστώς κατοχής ξένων δυνάμεων από το 2010 και μετά.
Ο Gianni Agnelli, το 1998 είχε χαρακτηρίστηκα δηλώσει ότι: η αριστερά είναι αυτή που μας χρειάζεται για να κάνει ότι δεν μπορεί να κάνει η Δεξιά.
Έτσι λοιπόν η «πρώτη φορά αριστερά» του Ντα Λέμα η οποία όλως τυχαίως διαμέλισε την Γιουγκοσλαβία και ιδιωτικοποίησε όλη την Ιταλία, έκανε πράγματα, που αν τα έκανε ο δεξιός Μπερλουσκόνι, θα είχε γίνει ο κακός χαμός.
Έτσι και στην Ελλάδα μας ο Σαμαράς έφερε τον Τσίπρα για να «περάσει» το τρίτο μνημόνιο και να διαμελίσει την χώρα μας, πρώτα με την άνανδρη υποχώρηση στα Ίμια, και έπειτα με την συμφωνία των Πρεσπών, που ουσιαστικά συναινεί στην ίδρυση ενός ιστορικά ανύπαρκτου Έθνους, της Μακεδονίας, κάνοντας τους Σιωνιστές, φίλους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να πανηγυρίζουν αφού έχουν επιτέλους πετύχει τον στόχο τους να έχουν την Θεσσαλονίκη μας, «Κοσμόπολις» και κέντρο για «χρηματιστηκαί τέχναι» κατά τον Αριστοτέλη.
Σε αυτές τις εκλογές τις 07/07/2019 ο Τσίπρας, σαν υπάκουο παιδί του «χρηματιστικού κεφαλαίου» που είναι, στέλνει πίσω στον Μητσοτάκη τους ψήφους που του έδωσε ο Σαμαράς και έτσι μαζί και αγκαλιασμένοι, θα τελειώσουν το έργο που άρχισαν οι προκάτοχοι τους σαν εχθροί, και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την αλλαγή του γεωγραφικού προσδιορισμού του οικόπεδου γωνία, που είναι η Ελλάδα μας.
Εσείς που θα πάτε να ψηφίσετε μην «τσιμπήσετε» στο στημένο παιχνίδι που μας ετοιμάζουν για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τα λιμά, ΚΙΝΑΛια και Βελοπουλιάδες.
Αν δεν εκτονωθήκατε με την «εκδικητική ψήφο» των Ευρωεκλογών, ξεσπαθώστε τώρα ψηφίζοντας Ε.ΠΑ.Μ – Α.Κ.Κ.ΕΛ για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην χώρα μας.
Εσείς που δεν πάτε να ψηφίσετε λόγω αηδίας, για την κατάντια του πολιτικού συστήματος στη χώρα μας και απελπισίας, λόγω της κοινωνικής εξαθλίωσης που μας έχει οδηγήσει το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα, αυτή τη φορά ελάτε να ψηφίσετε Ε.ΠΑ.Μ-Α.Κ.Κ.ΕΛ, επειδή και τα δυο αυτά «μικρά κόμματα» έκαναν πέρα αυτό που τα χωρίζει και συμφώνησαν, για την Ελλάδα μας, στο τρίπτυχο: Εθνική Ανεξαρτησία, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Κοινωνική Απελευθέρωση, έτσι ώστε να σας δώσουν την ευκαιρία να εκφραστείτε.
Στο κάτω κάτω δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Κώστας Αν. Δέδες
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Συντονιστής της Τ.Ο. Δήμου Μεγαρέων
Ενιαίου ΠΑ-λλαικού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)
Υποψήφιος Βουλευτής στην Β` Δυτικής Αττικής
με την εκλογική συνεργασία Ε.ΠΑ.Μ – Α.Κ.Κ.ΕΛ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button