Ο Δήμαρχος Μεγαρέων καταδικάζει την βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της είδησης τραυματισμού του Δημάρχου Ελευσίνας, κ. Γεώργιου Τσουκαλά με μαχαίρι, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων πληροφορήθηκε με έκπληξη το δυστυχές συμβάν της αποτρόπαιης επίθεσης με μαχαίρι κατά του Δημάρχου Ελευσίνας, κ. Γεώργιου Τσουκαλά και του σοβαρού τραυματισμού αυτού.

Καταδικάζουμε κατηγορηματικά κάθε βίαιη συμπεριφορά απ’ όπου και αν προέρχεται πόσο μάλλον όταν αυτή στρέφεται κατά αιρετών και δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων των πολιτών, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα και την ίδια τους την ζωή.

Στο πλαίσιο άσκησης του δημοκρατικού δικαιώματος και υποχρέωσης και όντας πολίτες της χώρας στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία, δεν χωρούν τέτοιες μέθοδοι επίλυσης διαφορών και έκφρασης της αντίθεσης στην ασκούμενη πολιτική.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Δήμαρχο Ελευσίνας και την οικογένειά του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button