Σύριζα Δ. Αττικής: «Ο Πρωθυπουργός στην Ελευσίνα δεσμεύτηκε για πολιτικές που θέλουν τη Δ. Αττική την “πίσω αυλή” της Αθήνας»

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ελευσίνα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στην Ελευσίνα, στην πόλη που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, στη Δυτική Αττική ο Πρωθυπουργός, κρυπτόμενος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας δεσμεύτηκε για πολιτικές που θέλουν να διατηρήσουν τη Δυτική Αττική ως «πίσω αυλή της Αθήνας» και να εγκλωβίσουν τους νέους σε ένα μέλλον αβέβαιο που κοστολογεί με 150 ευρώ και στο οποίο η Πανεπιστημιακή εκπαίδευση θα είναι προνόμιο των λίγων.

Ο κ. Μητσοτάκης σε ένα «στημένο» debate από τον εμβληματικό χώρο των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ξεκαθάρισε ότι θα υπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα και όχι τους πολίτες που υποφέρουν από τις πολιτικές της κυβέρνησής του που έφεραν ακρίβεια, φτωχοποίηση και ψαλιδισμένα εργασιακά δικαιώματα.

Δεν δίστασε να εμφανιστεί ακόμη μια φορά ως «ντίλερ» των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών και να προτρέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν σε ασφάλεια φυσικών καταστροφών προκειμένου να γλιτώσουν ΕΝΦΙΑ 10%.

Η ΑΛΛΑΓΗ λοιπόν είναι απάντηση στο σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς και ο Λαός της Δυτικής θα στείλει ξανά το λογαριασμό πίσω στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ πρώτη δύναμη.

Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι νέοι της Δυτικής Αττικής θα εμπιστευτούν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που έθεσε το 2018 τις βάσεις για την εξυγίανση των Ναυπηγείων, που αγωνίστηκε και πέτυχε στη Βουλή την προστασία των εργαζομένων και των δεδουλευμένων τους στο νέο καθεστώς.

Οι πολίτες της θα δώσουν τη ΝΙΚΗ στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που θέλει την Δυτική Αττική «μπροστινή αυλή της Αθήνας», με προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με υγεία και παιδεία για όλους, ίσες ευκαιρίες στη βάση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Στις 21 Μαΐου η Δυτική Αττική θα γυρίσει την πλάτη στον κ. Μητσοτάκη και στην παράταξή του και θα ανοίξει την πόρτα στο προοδευτικό μέλλον.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button