Λιάκος Ευάγγελος: «Επιμένουμε Δυτικά με τη Νέα Δημοκρατία»

Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία ο Ευάγγελος Λιάκος.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Οι κάλπες της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου έδειξαν τον δρόμο για πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας, προκαλώντας εξελίξεις για τις εθνικές εκλογές.
Είναι η πρώτη φορά που η Δυτική Αττική είναι αυτόνομη εκλογική περιφέρεια και οι πολίτες της έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να εκπροσωπηθούν στη Βουλή.
Έτσι, ένας νέος άνθρωπος που ζει και εργάζεται στη Δυτική Αττική και στον Ασπρόπυργο είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα δημοκρατία.
Ο Ευάγγελος Γ. Λιάκος είναι 30 χρονών, κατοικεί και εργάζεται στον Ασπρόπυργο. Απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρ. ΑΣΟΕΕ), ενώ ολοκληρώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» στο Ε.Μ.Π.
Από το 2016, είναι Διευθυντής της Πολιτικής Ακαδημίας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., σκοπός της οποίας είναι η επιμόρφωση των νέων πολιτικών στελεχών.
Το 2015, συμμετείχε σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Υπόλοιπο Αττικής.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Γ. Λιάκου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τη Δυτική Αττική σηματοδοτεί την αλλαγή και στη Δυτική Αττική, με έναν νέο, εργαζόμενο, ενεργό πολίτη της περιοχής, στην πρώτη γραμμή της μάχης των εθνικών εκλογών, της μάχης για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Αττική.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Ευάγγελος Γ. Λιάκος δήλωσε:
«Είναι μεγάλη τιμή και, κυρίως, ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μου η υποψηφιότητά μου.
Μπαίνω Μπροστά, γιατί θέλω να είμαι η φωνή όλων των συμπολιτών μου, όλων των νέων ανθρώπων, όλων όσοι δουλεύουν, έχουν τις επιχειρήσεις τους, ζουν με τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική.
Επιμένω Δυτικά, γιατί ονειρεύομαι τον τόπο μου ως διεθνή πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό, διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρωτογενή παραγωγή και την εξαγωγή προϊόντων.
Σε αυτόν τον αγώνα, ζητώ τη στήριξή σας για να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε, τη Δυτική Αττική που αξίζουμε.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button