Συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Μεγάρων – Τρίτη 11/7/2017

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα Δήμου Μεγαρέων σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων την 11η Ιουλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας Δ/ξεως:

  1. Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την έξαρση της παραβατικότητας στην πόλη μας.
  2. Γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων με τίτλο: «Έρευνα κοιτασμάτων βωξίτη» υποκατηγορία Α2, ομάδα 5η, με α/α 9 (ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση ορυκτών).
  3. Πρόταση για έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ελαστικών από τον στόλο οχημάτων του Δήμου μας και σύναψη συνεργασίας με το συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών “ECOELASTIKA Α.Ε.”
  4. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας ΙV- «ΠΑΓΩΤΟΠΩΛΕΙΟ -ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΙΔΙΚΟ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» – «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας “GELATO I.K.E.”  δια της νομίμου εκπροσώπου της Αλεξάνδρας Παπαηλία του Σπυρίδωνος, » που βρίσκεται και λειτουργεί στην Παραλιακή οδό Πάχης  του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button