Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Μεγάρων σήμερα 30/1

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Μεγαρέων σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεγ’αρων την 30η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:15 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας Δ/ξεως:

  1. Περί κατασκευής καταφυγίου για τα αδέσποτα μέσω της δυνατότητας για χρηματοδότηση 300.000,00 € που παρέχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».
  2. Εκπαίδευση στην κυκλοφοριακή αγωγή για όλα τα σχολεία των Μεγάρων, Δημοτικά, Γυμνάσια Λύκεια και για τα ΚΑΠΗ.
  3. Απευθείας κάλυψη των συνεδριάσεων του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων.
  4. Ενημέρωση Συμβουλίου από την «ΑΡΙΑΔΝΗ» για την διέλευση υποθαλάσσιου και χερσαίου αγωγού υπερυψηλής τάσης ρεύματος από τη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου Μεγαρέων
  5. Σύσταση επιτροπής εύρεσης στοιχείων για την ίδρυση κατασκευή και λειτουργία Μητροπολιτικού Υδατοδρομίου στο Δήμο Μεγαρέων.
  6. Ίδρυση χώρου στέγασης αστέγων στο Δημοτικό Γηροκομείο Μεγάρων.
  7. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, στον Σταμάτιο Ματσούκα του Γεωργίου, για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ιδιοκτησίας του, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό 28ης Οκτωβρίου 161 στα Μέγαρα, του Δήμου Μεγαρέων.
  8. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, στον Γεώργιο Παπανούση του Νικολάου, για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ιδιοκτησίας του, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό Δρόμος Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα του Δήμου Μεγαρέων.
  9. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, στην Παρασκευή Παπανούση του Νικολάου, για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ιδιοκτησίας του, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό Δρόμος Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα του Δήμου Μεγαρέων.
  10. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, στην εταιρεία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κ.υ.ε.) ιδιοκτησίας της, με διακριτικό τίτλο “IRISH”, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό Π.Γεωργακή 1, στα Μέγαρα του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button