Συνεδρίαση και κοπή πίτας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης Μεγάρων & Νέας Περάμου, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πάνος Σταμπουλίδης.

Η πρωτοβουλία αυτή λήφθηκε για πρώτη φορά από το έτος 1925 που ιδρύθηκε το Επιμελητήριο και είχε σκοπό να αναδείξει τον σεβασμό που έχει η Διοίκηση του Φορέα στους Επαγγελματίες της Δυτικής Αττικής και επί του προκειμένου των Μεγάρων και να ενισχυθεί – στηριχθεί η υγιής επιχειρηματικότητα.

Τη συνεδρίαση διαδέχθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου παρουσία πολλών επίτιμων καλεσμένων.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά για πρώτη φορά από το έτος 1925 που ιδρύθηκε το Επιμελητήριο, πραγματοποίησε την συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου μηνός Ιανουαρίου 2020 και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Η πρωτοβουλία αυτή λήφθηκε με σκοπό να αναδείξει το σεβασμό που έχει η Διοίκηση του φορέα στους Επαγγελματίες και της Δυτικής Αττικής.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή (Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων) κ. Π. Σταμπουλίδης, παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις της Διοίκησης που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της νέας αναβαθμισμένης λειτουργικής παρουσίας του Επιμελητηρίου. Αποκορύφωμα των ανωτέρω δράσεων θεωρείται η παρουσίαση της «νέας ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου», καθώς και των «Απομακρυσμένων Υπηρεσιών για τα μέλη», δράση που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας στο Επιμελητήριο, εφόσον σχεδόν όλες οι διαδικασίες συναλλαγής και εξυπηρέτησης των μελών θα γίνονται από απόσταση, μέσω προηγμένης ηλεκτρονικής δικτύωσης (πλατφόρμας). Επίσης έγινε αναφορά στην δράση διασύνδεσης του Αγροδιατροφικού τομέα από τη γεωγραφική περιφέρεια του Φορέα μας (Αργοσαρωνικός, Ανατολική & Δυτική Αττική), με επιχειρήσεις Εστίασης και Τουρισμού (κλάδοι που ανήκουν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο).
Υπήρξε μεγάλη προσέλευση προσκεκλημένων μελών του Επιμελητηρίου, με έντονο ενδιαφέρον πληροφόρησης, το οποίο εκδηλώθηκε με πληθώρα ερωτήσεων και παρεμβάσεων.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων & του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης Μεγάρων & Νέας Περάμου, την οποία ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αλέξανδρος Κουργιαλής, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κατόπιν πρόσκλησης του Επιμελητηρίου και οι παρακάτω επίσημοι: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθ. Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γ. Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελ. Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Μεγάρων κ. Γρ. Σταμούλης, ο οποίος ευγενικά μας παραχώρησε ως οικοδεσπότης την αίθουσα του Δημοτικού του Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Αν. Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας κ. Γ. Κουμπέτσος, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γ. Μπενέτος, καθώς και εκπρόσωποι Τοπικών Αρχών & Φορέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button