Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφέρεια Αττικής

Σειρά είχαν τα ρέματα Σαρανταπόταμου Ελευσίνας, Αγ. Ιωάννη και Διϋλιστηρίων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε καθημερινή βάση, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, κατόπιν και σχετικής εντολής του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που απεστάλη από το γραφείο του κ. Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα, στη Δυτική Αττική την τελευταία εβδομάδα εκτελέσθηκαν εργασίες καθαρισμού τμημάτων των ρεμάτων Σαρανταπόταμου, στον Δήμο Ελευσίνας καθώς και Αγίου Ιωάννη και Διυλιστηρίων, στον Δήμο Ασπροπύργου. Ακόμα, μόλις ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί σε άλλες επικίνδυνες περιοχές όπως το Αλεποχώρι, όπου θα συνεχιστούν άμεσα οι καθαρισμοί των ρεμάτων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος σχετικά αναφέρει: «Είναι γνωστό ότι έπειτα από τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές, τα καιρικά φαινόμενα είναι αρκετά πιο επικίνδυνα για την περιοχή μας. Δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα χωρίς να προχωρήσουμε σε εργασίες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και με στόχο την προστασία της περιοχής μας. Με εντολές του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, εντατικοποιούμε τις παρεμβάσεις μας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button