Συναυλία αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό στην Κρήνη του Θεαγένους

Δελτίο τύπου της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων ενημερώνει: Μία συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό θα μας ταξιδέψει, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην Κρήνη του Θεαγένους των Μεγάρων με την Χρυσούλα Στεφανάκη και τον Σωτήρη Προίσκο.

Οι δύο καλλιτέχνες θα αποδώσουν έναν μικρό φόρο τιμής στον άνθρωπο που απλόχερα προσέφερε τόσα στην πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας.

Όπως συστήθηκε η παράστασή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό «μ´ενα πιάνο και μία φωνή», η Χρυσούλα Στεφανάκη και ο Σωτήρης Προίσκος, 4 χρόνια περίπου μετά το θάνατο του πολυαγαπημένου συνθέτη Γιάννη Σπανού, παρουσιάζουν ένα δίωρο πρόγραμμα με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μόνο με ένα πιάνο επιλέγοντας τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Η ερμηνεύτρια τα μοιράζεται μοναδικά με αφηγήσεις από προσωπικές εμπειρίες που έζησε πλάι στον σπουδαίο συνθέτη. Πρωτοσυνεργάστηκαν το 2002 με δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα.Το 2013 περιόδευσαν στην Αμερική με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία με τη φωνή της ερμηνεύτριας Χρυσούλας Στεφανάκη και τον μοναδικό Γιάννη Σπανό στο πιάνο.

Σήμερα τα εμβληματικά του τραγούδια «Οδός Αριστοτέλους», «Άνθρωποι μονάχοι», «Μαρκίζα», «Θα με θυμηθείς», «Φταίμε και οι δυο», «Πες πως μ’αντάμωσες», ξαναζωντανεύουν μέσα από τις συγκινητικές ερμηνείες σε μία παράσταση με μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε και θα τραγουδάμε διαχρονικά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button