Συναντήθηκαν Κοσμόπουλος και Σταμούλης προς επίλυση θεμάτων που αφορούν στη Νέα Πέραμο

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συναντήθηκε χθές με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο για θέματα που αφορούν στη Νέα Πέραμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του δήμου Μεγαρέων. Αναλυτικά:

Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης επισκέφθηκε την Περιφέρεια και είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα, που αφορούν στην Νέα Πέραμο και όχι μόνον.

Μετά τη συζήτηση ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

« Είχαμε σήμερα μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλο Ελευθέριο, με τον οποίο συζητήσαμε κυρίως για τα θέματα, που αφορούν στην αντιπλημμυρική προστασία της Νέας Περάμου.

Από την συζήτηση προέκυψε, οτι υπάρχει ανάδοχος για την οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος Γιώργη, καθώς και των λοιπών ρεμάτων της Νέας Περάμου, προϋπολογισμού 1.000.000 Ευρώ.

Υπάρχει σύμβαση για την οριοθέτηση και διευθέτηση των ρεμάτων στην περιοχή Νεράκι – Λουτρόπυργος, προϋπολογισμού 1.300.000 Ευρώ, ενώ δημοπρατήθηκε το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής ΠΕΟΑΚ, στην θέση ρέμα Γιώργη (Από Softex μέχρι σχολεία), προϋπολογισμού 3.000.000 Ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει και πεζοδρόμια, νησίδες και ηλεκτροφωτισμό.

Τέλος συζητήσαμε για τα έργα, που είναι σε εξέλιξη στην Κινέττα και για τον γενικό προγραμματισμό έργων στο Δήμο Μεγαρέων, για το 2021.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button