Γ. Κώτσηρας: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας»

Ανανέωση υλικοτεχνικού εξοπλισμού των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ. Αττικής

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή δυτικής Αττικής και υφυπουργού δικαιοσύνης κ. Γιώργου Κώτσηρα ενημερώνει πως ο ίδιος είχε καταθέσει στις 22/12/2020, Κοινοβουλευτική Ερώτηση απευθυνόμενη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Δυτικής Αττικής μέσω του νέου εξοπλιστικού προγράμματος της ΕΛ.ΑΣ..

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου απάντησε στον κ. Κώτσηρα, πως έχουν ήδη παρθεί οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για την ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των αστυνομικών Υπηρεσιών, προκειμένου αυτές να εκπληρώνουν την αποστολή τους, ενώ του κατέστησε γνωστό, ότι κατά το παρελθόν έτος, στις υπηρεσίες που αστυνομεύουν την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής έχει κατανεμηθεί, ήδη, σημαντικός αριθμός οχημάτων διαφόρων τύπων και κατηγοριών (25).

Ο κ. Κώτσηρας, αφού επικοινώνησε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επεσήμανε το ενδιαφέρον του για την περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων της δυτικής Αττικής, δεδομένης της επιβαρυμένης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώτσηρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη έχει ως στόχο την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων της δυτικής Αττικής και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα προς την κατεύθυνση εκσυγχρονισμού των συνθηκών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής.»

Απάντηση στην Ερώτηση 2900_signed

Παρόμοια άρθρα

Back to top button