Αθ. Μπούρας – Γ. Κώτσηρας: Συγχαρητήριο μήνυμα στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πραγματοποίησαν τη φιλοδοξία και το στόχο τους με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παρά τις  αντιξοότητες που έφερε η παγκόσμια πανδημία, οι μαθητές και μαθήτριες έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα και πέτυχαν. Εύχομαι να χαρούν πραγματικά τη φοιτητική τους ζωή, να συνεχίζουν να θέτουν στόχους και να κατακτούν γνώση που είναι εργαλείο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να τους πω να μην απογοητεύονται. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους με ποικίλες επιλογές. 

Θέλω να συγχαρώ τους δασκάλους και καθηγητές των μαθητών για την συμβολή τους καθ’ όλη την πορεία της προετοιμασίας των μαθητών και μαθητριών τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που στάθηκαν συνοδοιπόροι στον αγώνα των παιδιών τους. 

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».


Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα, με συγχαρητήριο μήνυμα προς του συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους του συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων για την προσπάθειά τους σε μια ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Εγκάρδιες ευχές για καλή φοιτητική σταδιοδρομία στους επιτυχόντες. Σε όσους δε μπόρεσαν να κερδίσουν μια θέση μεταξύ των επιτυχόντων, είμαι  βέβαιος ότι η ζωή θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αταλάντευτος στόχος όσων ασχολούμαστε με τα κοινά είναι η βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας εκπαίδευσης όλων των παιδιών.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button