Συνάντηση εργασίας υποψηφίου Δημ. Μεγαρέων Κλ. Βαρελά με τον Αντιδήμαρχο Λ. Κοσμόπουλο

Με πρωτοβουλία του Υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων Κλεάνθη Βαρελά, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με όραμα» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Μεγαρέων, υπεύθυνο στην Νέα Πέραμο, και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη, Λευτέρη Κοσμόπουλο και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Δημοσθένη Λιώτα.

Με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Νέα Πέραμος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με όραμα» Κλεάνθης Βαρελάς ζήτησε να μάθει τι προβλήματα συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει η περιοχή και ποια θέματα υπάρχουν ανοιχτά. Αναλυτικά, ρώτησε για τις υπηρεσίες προς τους Δημότες της Νέας Περάμου στο δημοτικό κατάστημα, την ασφάλεια, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μνημόνιο συνεργασίας Δήμου-Ελληνικής Αστυνομίας, το ενδεχόμενο δημιουργίας μαρίνας στην Νέα Πέραμο, τα θέματα με τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνος. Τέλος, τέθηκαν τα θέματα αντιπλημμυρικών έργων στην Νέα Πέραμο, όπου όπως είπε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος δεν έχει γίνει πρόοδος από την Περιφέρεια Αττικής στη διευθέτηση των ρεμάτων.

Η Νέα Πέραμος χρειάζεται περισσότερη ευελιξία στις υπηρεσίες, αμεσότητα προς τους δημότες Νέας Περάμου, αντιπλημμυρικά έργα, ασφάλεια και σημαντικά έργα που θα αναδείξουν τις ομορφιές και ιδιαιτερότητές της. Οι προτάσεις του συνδυασμού με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κλεάνθη Βαρελά προχωρούν «ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button