Περιφέρεια Αττικής: Ψεκασμoί προνυμφοκτονίας σε καίρια σημεία στη Δυτική Αττική

Κοσμόπουλος: «Προχωράμε εγκαίρως το πρόγραμμα ψεκασμών προνυμφοκτονίας για να αποφύγουμε κινδύνους για τη δημόσια υγεία»

Προχωράει το πρόγραμμα εφαρμογών προνυμφοκτονίας σε περιοχές αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η ενημέρωση ότι η προγραμματισμένη εφαρμογή του δεύτερου κύκλου προνυμφοκτονίας από εδάφους, στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, πραγματοποιείται την Τρίτη 29 Μαρτίου και την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις περιοχές των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγάρων.

Από αέρος με drone πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου εφαρμογή προνυμφοκτονίας στην περιοχή της Ψάθας (έλος) του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Καλούνται για λόγους προστασίας πολίτες που κατοικούν ή και εργάζονται στην περιοχή για την ημερομηνία της αεροεφαρμογής, ώστε κατά την διάρκεια του ψεκασμού η περιοχή να είναι ελεύθερη από ανθρώπους και ζώα.

Ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Μεριμνούμε εγκαίρως για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας και για αυτό προχωράμε στις απαραίτητες ενέργειες βάσει της κείμενης νομοθεσίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button