Συνάντηση εργασίας Γιώργου Κώτσηρα με γγ του ΥΠΕΞ Γιάννη Σμυρλή

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους το επενδυτικό περιβάλλον της δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου από το γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή δυτικής Αττικής της ΝΔ κ. Κώτσηρα Γιώργου ενημερώνει για τη συνάντηση εργασίας του με τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρο της Enterprise Greece Γιάννη Σμυρλή.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ετέθη το επενδυτικό περιβάλλον της δυτικής Αττικής.

Στην άκρως εποικοδομητική σύσκεψη, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζονται στην περιοχή της δυτικής Αττικής, η προσέλκυση επενδύσεων και η ενίσχυση των εξαγωγών που θα διαμορφώσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Σμυρλή, όπου εξετάσαμε ενδελεχώς την ανάπτυξη ενός επενδυτικού περιβάλλοντος στη δυτική Αττική, που θα δημιουργήσει ισχυρές προοπτικές στην περιοχή μας, μέσω νέων θέσεων εργασίας και την εγκαθίδρυση ενός κλίματος ενθάρρυνσης και καινοτομιών της δημιουργικότητας.

Θέλω να τονίσω ότι εν μέσω αυτής της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, λόγω της πανδημίας και της υγειονομικής κρίσης, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο έρχεται ως βασικό αντίβαρο για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button