Συνάντηση εργασίας Γ. Κώτσηρα με Ν. Παναγιωτόπουλο

Μεταξύ άλλων ετέθη και το θέμα συνδρομής του Στρατού στον καθαρισμό των περιοχών από την πυρκαγιά στα Γεράνεια

Σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη 30 Ιουνίου, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, συζήτησαν μία σειρά άκρως σημαντικών θεμάτων που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, όπως πληροφορεί δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Κώτσηρα.

Επί τάπητος τέθηκαν και ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπως η δυνατότητα συνδρομής με μηχανήματα του Στρατού στον καθαρισμό των περιοχών του Δήμου Μεγαρέων που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη. Παράλληλα, συζητήθηκε η ενδεχόμενη στήριξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην πρωτοβουλία της αναβίωσης της «Θαλάσσιας Ιεράς Οδού» που αναπτύσσεται σε συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας με την «Ελευσίνα 2023 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε:
«Είχα μία άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο. Έθεσα στον υπουργό μια σειρά σημαντικών θεμάτων που σχετίζονται με τη Δυτική Αττική και το ρόλο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Η ανταπόκριση για την επίλυση των ζητημάτων αυτών είναι άμεση και ουσιαστική, γεγονός που αποδεικνύει τη βούληση της Κυβέρνησης να συμβάλλει στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων, αλλά και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button