Ευχαριστήριο Μήνυμα ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας και την ανέδειξαν σε πρώτη πολιτική δύναμη στο Δήμο Μεγάρων.

Με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό όλης της χώρας.

Από τις 8 Ιουλίου, ξεκίνησε ήδη μια καινούργια μέρα για την πατρίδα και τον τόπο μας.
Πλέον η χώρα μας οδηγείται με ασφάλεια στο μέλλον, όπου η Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα εφαρμόσει απερίσπαστα το πρόγραμμα της σε εθνικά θέματα, σε θέματα οικονομίας και σε θέματα της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του κόμματος που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα μας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους είτε ως επόπτες, είτε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες βουλευτές της Δυτικής Αττικής, Αθανάσιο Μπούρα, Ευάγγελο Λιάκο και Γιώργο Κώτσηρα και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όλες τους τις δυνάμεις την περιοχή μας και θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα του τόπου μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button