Συγχαρητήρια Λ. Κοσμόπουλου στη «χρυσή» Πρωταθλήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο Δάφνη Δαγιακίδη

Χρυσή Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κορασίδων είναι πλέον η Δάφνη Δαγιακίδη από τα Μέγαρα και γι’ αυτό το λόγο ο αντιπεριφερειάρχης, Λευτέρης Κοσμόπουλος, με δελτίο τύπου εκφράζει τα συγχαρητήριά του. Αναλυτικά:

Χρυσή Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κορασίδων στο Λουτράκι στην πολύ δύσκολη κατηγορία των 63 kg η αθλήτρια από τα Μέγαρα Δάφνη Μιχαήλ Δαγιακίδη.

Η Δάφνη Δαγιακίδη είναι μαθήτρια της Β’ γυμνασίου, ξεκίνησε τζούντο σε ηλικία 4 ετών και αγωνίζεται με την ομάδα του Πανιωνίου. Έχει κατακτήσει 2 φορές το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο (2020, 2021) και μία το χάλκινο (2019) στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Σε συγχαρητήρια μήνυμα του, ο αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει: «Συγχαίρω θερμά την νεαρή συμπολίτισσά μας Δάφνη Δαγιακίδη για την μεγάλη αυτή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο. Της εύχομαι υγεία και να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία της, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους, για τον υγιή αθλητισμό που παράγει ο τόπος μας. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε τους αθλητές μας, σε κάθε τους βήμα. Παιδιά όπως η Δάφνη που με πείσμα και αφοσίωση υπηρετούν τα ιδεώδη του αθλητισμού γίνονται παράδειγμα για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά και στο τέλος ανεβαίνουν στα πιο ψηλά βάθρα της ζωής».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button