Υγειονομικό υλικό για τον Δ. Μεγαρέων από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής

Υγειονομικό υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) προστασίας απέναντι στον κίνδυνο διασποράς και μόλυνσης από τον κορωνοϊό διένειμε χθες Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελευθέριος Κοσμόπουλος, το οποίο θα διατεθεί στο προσωπικό του Δήμου Μεγαρέων και σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη:

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων:

Δωρεά ειδών προστασίας στον Δήμο Μεγαρέων από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο

Εχθές Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Μεγάρων τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος και παρέδωσε υλικό προστασίας για την μη διάδοση του κορωνοϊού προκειμένου ο Δήμος να εφοδιάσει τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου της Αστυνομίας και της Τροχαίας, καθώς και πολίτες που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα ο Δήμος παρέλαβε 36 κουτιά γάντια (100 τεμαχίων το κουτί), 52 κουτιά μάσκες (50 τεμαχίων το κουτί), 60 αντισηπτικά των 500 ml και 400 αντισηπτικά των 80 ml.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτή την χορηγία κι ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button