Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στα “χρυσά κορίτσια” του “Νηρέα” Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει τα «χρυσά κορίτσια» του «Νηρέα» Νέας Περάμου, για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης στο σύνθετο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Νηρέας» Νέας Περάμου, ο Σύλλογος των Πρωταθλητών, ανεδείχθη πανηγυρικά Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Σύνθετο Ομαδικό.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Για άλλη μία φορά τα χρυσά κορίτσια του «Νηρέα» διακρίθηκαν και μάγεψαν με τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Σύνθετο Ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής
Πρωταθλήτριες λοιπόν, η Δανάη Σύρακα, η Ίρια Ελευθερίου, η Κατερίνα Τσολιάκου, η Αρετή Κοριόζου και η Λένια Τσικνιαδοπούλου.
Αυτά τα μικρά κορίτσια, που είναι μεγάλα αστέρια του Αθλητισμού δικαιούνται πολλών επαίνων και θερμών συγχαρητηρίων.
Συγχαρητήρια θερμά από καρδιάς στα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, στις Πρωταθλήτριες, στην προπονητική ομάδα με την Σοφία Τσεγκέλη, τη Μαρία Σίμου και Παναγιώτα Σμαρδά καθώς επίσης και στους υπερήφανους γονείς, που στηρίζουν και αγκαλιάζουν θερμά τα παιδιά στις προσπάθειές τους.
Και η διάκριση αυτή των μικρών πρωταθλητριών του «Νηρέα» μαζί με όλες τις προηγούμενες προσδίδουν ιδιαίτερη τιμή στη Νέα Πέραμο και στο Δήμο Μεγαρέων. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες και σε όλους όσους εργάστηκαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button