Πορίσματα για τη χαλαζόπτωση της 8ης Νοεμβρίου και την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017

Πορίσματα για τη χαλαζόπτωση της 8ης Νοεμβρίου και την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017

Πορίσματα διοικητικού ελέγχου για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΟΕ «Ετήσιο 2017» – Χαλάζι της 8ης Νοεμβρίου και Πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛΓΑ απέστειλε σήμερα 18/06/2019 πίνακες Διοικητικού Ελέγχου – Πορίσματα Δικαιούχων για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΟΕ «Ετήσιο 2017», στους οποίους περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης ενίσχυσης καθώς επίσης και τα πορίσματα εκτίμησης ζημιάς των δικαιούχων παραγωγών.
Οι πίνακες είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για τριάντα (30) ημέρες, δηλαδή μέχρι την 18/07/2019 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να προσέρχεται στην υπηρεσία (Συλημβρίας και 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, τηλ. 2296022318) ώστε να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημιάς του.
Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για πόρισμα του μέσα στην παραπάνω προθεσμία των τριάντα (30) ημερών.

therealstory-728×90

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.