Ο Νηρέας Νέας Περάμου πρωταθλητής Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική

Ο Α.Γ.Σ Νηρέας Νέας Περάμου με δελτίο τύπου ενημερώνει για τις υψηλές επιδόσεις των αθλητριών και αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία Παμπαίδων Παγκορασίδων.

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια συγχαίρουμε για την εξαιρετική επίδοση και τη νίκη του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία Παμπαίδων Παγκορασίδων. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και το πάθος που επιδεικνύεται στο άθλημα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα και αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Η επιτυχία δεν είναι μόνο μια μεγάλη διάκριση για το σύλλογο μας άλλα και μια πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι με προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να πέτυχουμε τους στόχους μας και να υπερβούμε τις προσδοκίες μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας καθώς και στους προπονητές τους που εργάστηκαν ακούραστα για να καθοδηγήσουν το σύλλογο μας σε αυτή την πορεία. Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και να συνεχίσουνε να μας κάνουν υπερήφανους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριές μας στο Σύνθετο Ομαδικό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εκτελέσεις τους!

Σε ατομικό επίπεδο

– Καμενίδου Αλεξάνδρα
2η Σύνθετο ατομικό
2η Άλμα
2η Δίζυγο
1η Δοκό ισορροπίας

– Γαβαλά Βιργινία
2η Σύνθετο ατομικό
1η Έδαφος
2η Δίζυγο
3η Δοκό ισορροπίας
4η Άλμα

– Γιαννόπουλου Παναγιώτα
1η Δοκό ισορροπίας
4η Σύνθετο ατομικό
5η Δίζυγο
6η έδαφος

– Παπάζογλου Γιωργία
2η Άλμα
4η Δοκό ισορροπίας
8η Σύνθετο ατομικό

– Νέζου Μαριάννα
1η Έδαφος
8η Δοκό ισορροπίας

Υπέροχη εμφάνιση είχαν και οι μεγάλες της κατηγορίας δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας μια θέση στις οκτάδες Καμενίδου Βαλεντίνα, Βανάκα Ραφαηλία, Μελιγκώνη Αριάδνη και Στρατιώτη Ιωάννα.

Επιτυχίες Παμπαίδων

Μελιγκώνης Αχιλλέας
1ος Σύνθετο ατομικό
1ος Πλάγιο ίππο
1ος Κρίκους
1ος Δίζυγο
2ος Μονόζυγο
2ος Έδαφος
2ος Άλμα

Ανυφαντής Ανδρέας
6ος Άλμα
8ος Μονόζυγο »

Με τιμή
Δημήτρης Τσεγκέλης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button