Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στους αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. Μεγάρων για τις επιτυχίες τους στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (Κ18) στον Άγιο Κοσμά

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που έλαβε χώρα το Σάββατο 29 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο Α.Ο. Μεγάρων κατετάγη 9ος ανάμεσα σε 36 συλλόγους από τον Πειραιά και τη Νοτιοδυτική Αττική, αφού συγκέντρωσε 57 βαθμούς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. Μεγάρων, με προπονήτριες την Πένυ Γρίβα και τη Βασιλική Ταχταρά, κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια, δύο χάλκινα και πέντε πλασαρίσματα στην οκτάδα.

Η αθλήτρια του Α.Ο.Μ, Μαρία Βαρελά κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 100μ εμπόδια με χρόνο 14’’55 και στα 400μ εμπόδια με χρόνο 1’03’’63. Η ομοσπονδία ανακήρυξε την αθλήτρια ως την καλύτερη αθλήτρια αυτού του διασυλλογικού πρωταθλήματος, καθώς οι επιδόσεις της αποτέλεσαν τις καλύτερες επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κ18 στην Ελλάδα.

Στο άλμα επί κοντώ συμμετείχαν τρείς αθλήτριες από τον Α.Ο.Μ. Η Κατερίνα Θεοδώρου με άλμα στα 3,20μ κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ η Κατερίνα Κωστάκη και η Φοίβη Τύρλα με επίδοση 2,50μ κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στη σφαιροβολία, ο Γιώργος Βαρελάς με επίδοση 12,00μ πήρε το χάλκινο μετάλλιο και με 38,98μ κατετάγη επιπλέον 4ος στον ακοντισμό.

Στο τριπλούν η Κατερίνα Σταμπόλα κατέκτησε την 4η θέση με άλμα στα 10,62μ ενώ η Ελευθερία Ξεκούκη πήρε την 7η θέση με 10,19μ.

Η Ελευθερία Παπακωνσταντίνου και η Ευγενία Κακαρίκου στα 100μ με χρόνο 14’’03 και 14’’50 αντίστοιχα, έπιασαν το όριο βαθμολόγησης και χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογό μας.
Στα 200μ συμμετείχε η Αικατερίνη Σύρκου που με χρόνο 28’’72 άγγιξε και αυτή το όριο βαθμολόγησης.

Στο άλμα σε μήκος συμμετείχαν η Παρή Κάρκα και η Ελευθερία Ξεκούκη με επίδοση 4,25μ και 4,20 αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Χριστόπουλος έλαβε μέρος στα 100μ με χρόνο 13’’56 και στο μήκος με επίδοση τα 4,75μ.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 Γυναικών, τέλος, έπιασε το όριο βαθμολόγησης με χρόνο 55’’35 χαρίζοντας στον σύλλογο πολύτιμους βαθμούς, με τη συμμετοχή των: Παρή Κάρκα, Ελευθερία Παπακωνσταντίνου, Ευγενία Κακαρίκου, Κατερίνα Σταμπόλα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων ο δήμαρχος, Γρηγόρης Σταμούλης, για τις νέες επιτυχίες του Α.Ο.Μ έκανε την εξής δήλωση:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές του Α.Ο. Μεγάρων που κατορθώνουν να διακρίνονται σε κάθε αθλητική διοργάνωση και να μας γεμίζουν όλους με θαυμασμό και υπερηφάνεια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στις προπονήτριές τους, υπό την καθοδήγησή των οποίων προχωρούν συνεχώς με διακρίσεις και μετάλλια. Οι επιτυχίες αυτές μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Επίσης άξιοι συγχαρητηρίων είναι και ο Πρόεδρος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο.Μ για την τεράστια προσφορά τους στον αθλητισμό και στον τόπο. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα ψηλά!».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button