Ο ΑΣ Ευκλείδης «τιμά τη μνήμη του σπουδαίου Σάκη Κυριακόπουλου»

Δελτίο τύπου του ΑΣ Ευκλείδη αναφέρει ότι στον πρόσφατο αγώνα κυπέλου με το φιλικό σωματείο ΑΣ Ερμής μας δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του αδικοχαμένου Σάκη Κυριακόπουλου.
Η απώλειά του είναι τεράστια για την αθλητική κοινότητα της Δυτικής Αττικής και ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούσαμε να αποδώσουμε για να μην ξεχαστεί ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν ο εκλιπών.

Ευκλείδης και Ερμής έχουν παράλληλους βίους στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής και ο Σάκης ήταν φωτεινός φάρος για όλους μας τόσο για την σωστή οργάνωση ενός νέου σωματείου αλλά κυρίως για την σωστή οργάνωση μιας πρότυπης ακαδημίας. Και πάλι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στον ΑΣ Ερμή.

Όσον αφορά τα γεγονότα στις καθυστερήσεις του πολύ όμορφου σαββατιάτικου παιχνιδιού (που στο τέλος όλοι φύγαμε αγκαλιασμένοι και συγκινημένοι για τον Σάκη) σίγουρα αμαυρώνουν τον στόχο ενός αθλητικού αγώνα και θολώνουν την εικόνα δύο σωματείων που δεν έχουν δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Δηλώνω όμως ότι αφορούν μόνο την επιπολαιότητα των συμμετεχόντων και των δύο ομάδων. Την οποία επιπολαιότητα και ανωριμότητά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί η κούραση ή το νεαρό της ηλικίας. Άλλωστε ο διαιτητής του αγώνα φρόντισε να τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι και να καταλάβουν ότι όταν φορούν το σήμα μιας ομάδας στο στήθος οφείλουν να σέβονται και πράττουν ανάλογα.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Κίτσιος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button