Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στον Ιωάννη Κάρμαν για το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Shotgun

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων. Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 διεξήχθησαν οι αγώνες σκοποβολής στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγώνων Shotgun στην πόλη των Ιωαννίνων. Σε αυτούς τους αγώνες συμμετείχε και ο Μεγαρίτης Αθλητής του Α.Ο.ΚΟΥΡΟΣ , Ιωάννης Κάρμαν ο οποίος κατετάγη δεύτερος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και σε συνδυασμό με τις δύο πρωτιές στους δύο προηγούμενους αγώνες κατάταξης στην Εθνική Ομάδα κλείδωσε τη συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην μακρινή Ταϋλάνδη.

Για την τελευταία αυτή επιτυχία του Γιάννη Κάρμαν και για την όλη πορεία του στο άθλημα της σκοποβολής ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο τον Γιάννη Κάρμαν, για τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής που προφανώς αντανακλούν στον Σύλλογο, που ανήκει, στον Α.Ο.ΚΟΥΡΟΣ αλλά και στο Δήμο μας. Αθλητής μεγάλων διακρίσεων ο Γιάννης, με αξιόλογη πορεία στο άθλημα τιμά το πρόσωπό του, τον Σύλλογό του, την πόλη μας και το Δήμο μας.

Εύχομαι από καρδιάς στον Γιάννη κάθε επιτυχία όπου αγωνίζεται και φυσικά να τον καμαρώσουμε στο πιο ψηλό βάθρο στους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button