Ο ποδοσφαιριστής του Ευκλείδη Παναγιώτης Άλκος-Λιακόπουλος στην Εθνική Ελλάδος

Ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του ΑΣ Ευκλείδης συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου Κ15. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ομάδας.

Μεγάλη τιμή για την ακαδημία μας και επιβράβευση των προσπαθειών του ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Άλκου – Λιακόπουλου, γέννημα – θρέμμα του Α.Σ. Ευκλείδης, η συμμετοχή του στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου Κ15.

Μετά από πρόσκληση της Ε.Π.Ο. προς την ΕΠΣΔΑ, κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου Κ15 υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Κου Ελευθεριάδη Θεόδωρου.

Οι προπονήσεις έγιναν στο προπονητικό κέντρο EMILEON του Αγρινίου στα πλαίσια του προγράμματος Youth Education and Development και προπονήθηκαν μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές από την Ήπειρο, την Αχαΐα και την Στερεά Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον ποδοσφαιριστή μας καθώς επίσης και τους προπονητές του κους Χατζή Γεώργιο & Κίτσιο Αναστάσιο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Κο Τζανόπουλο Μιχάλη, στον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο της μικτής ομάδος ΕΠΣΔΑ κο Πάνο Μελέτιο καθώς και στον υπεύθυνο ακαδημιών της ΕΠΣΔΑ Κο Ευθυμίου Νικόλαο
για την αναβάθμιση των ακαδημιών της Δυτ. Αττικής.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, να έχουν πάντα την καλύτερη εξέλιξη στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button