Οι προτεραιότητες του Σταμάτη Πουλή για τη Δ. Αττική και οι θέσεις του για Πολάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Α’ επιλαχών βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής με δελτίο τύπου γνωστοποιεί ότι ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη και στο ραδιόφωνο του Real FM το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, όπου συζήτησε για το θέμα των Ναυπηγείων Ελευσίνας, αναφέροντας:

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας πριν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών των Ναυπηγείων, στο εταιρικό σχήμα του κ. Ξενοκώστα – ONEX Shipyards καθώς αναμένεται η δικαστική απόφαση σχετικά με την έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην επίλυση του μεγάλου ζητήματος της επιβίωσης και επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ο Σταμάτης Πουλής τόνισε ότι προτεραιότητα για την επομένη των Εθνικών Εκλογών είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας στη Δυτική Αττική.

Ειδικότερα, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα δημιουργηθούν 1400 νέες θέσεις εργασίας με κριτήρια εντοπιότητας, προκειμένου αυτές οι θέσεις να αφορούν σε όλη την περιοχή της Δυτικής Αττικής: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Φυλή. Σκοπός είναι οι νέοι άνθρωποι να παραμείνουν στην περιοχή τους. Τα νέα παιδιά να μείνουν και να προκόψουν στις περιοχές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Τεχνικές ειδικότητες αλλά και διοικητικές θέσεις προβλέπεται να δημιουργηθούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι νέες ανάγκες της παραγωγικής λειτουργίας του Ναυπηγείου Ελευσίνας.

Για την κάλυψη θέσεων εξιδεικευμένου τεχνικού προσωπικού λόγω των αυξημένων αναγκών θα δημιουργηθούν σχολές μαθητείες σε συνεργασία με τον πρώην ΟΑΕΔ νυν ΔΥΠΑ για την εκπαίδευση του κατάλληλου τεχνικού προσωπικού. Αυτό αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τα νέα τα παιδιά να ειδικευθούν σε ένα τεχνικό επάγγελμα, να μάθουν την τέχνη της δουλειάς τους με σύγχρονες μεθόδους και εξειδικευμένα εργαλεία κατάρτισης.

Η δουλειά της πολιτείας είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να ανθίζουν και να αναπτύσσονται ώστε να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας που θα καλύπτονται από νέους ανθρώπους που θέλουν να προκόψουν και να εξελιχθούν στην κοινωνία

Οι προτεραιότητες του Σταμάτη Πουλή για την Δυτική Αττική συνοψίζονται στο τρίπτυχο: Ανάπτυξη, Ασφάλεια και Ποιότητα Ζωής. Στόχος είναι οι δουλειές που δημιουργούνται και ο πλούτος που παράγεται στην Δυτική Αττική να μεταφράζονται σε θέσεις εργασίας για τους νέους της.

Επίσης, με εκ νέου δελτίο τύπου, ο Σταμάτης Πουλής, ενημερώνει ότι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Βαθιώτη “Χωρίς Χρώμα” στο κανάλι ΑΡΤ, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, όπου συζήτησε σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε ότι ήταν από τους πρώτους απλούς πολίτες που ο Παύλος Πολάκης στοχοποίησε καθώς αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις του και να κατηγορήσει άδικα τον Άδωνι Γεωργιάδη για την θητεία του στο Υπουργείο Υγείας καθώς και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Η τακτική του Παύλου Πολάκη ήταν μία: Κατηγορούσε και στοχοποιούσε μέσω συγκεκριμένων ελεγκτικών μηχανισμών δημιουργίας αυθαίρετων πορισμάτων όλους όσους θεωρούσε ότι αντισκέκονταν στα πολιτικά του σχέδια. Πορευόταν συνειδητά με ψέματα, με βαθειά αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αλαζονεία και απαξίωση στους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας. Με την Δικαιοσύνη να την σέβεται ala carte! Μόνο όταν βόλευε τον ίδιον.

Η δικαίωση του Σταμάτη Πουλή από την Δικαιοσύνη βεβαίως και ήρθε κατόπιν τιτάνιου αγώνα που έδωσε ο ίδιος και για τον οποίο σήμερα νοιώθει περήφανος. Παρόλο αυτά ο Πολάκης ως Πολάκης συνεχίζει και παραμένει στην σκοτεινή πλευρά της πολιτικής ζωής του τόπου.

Βεβαίως και το ζήτημα δεν είναι ο ίδιος ο Πολάκης ως άνθρωπος αλλά το φαινόμενο του Πολακισμού και ότι αυτό αντιπροσωπεύει: Την αυθαιρεσία, την τοξικότητα, των εκχυδαϊσμό του πολιτικού λόγου και τη στοχοποίηση απλών ανθρώπων, πολιτικών του αντιπάλων αλλά και θεσμικών παραγόντων αυτής της χώρας.

Και βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποτινάξει τον Πολακισμό θα πρέπει με παρρησία και θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους αθώους πολιτικούς που αδίκως στοχοποίησε το μέχρι και χθες σημαίνον στέλεχός του. ΣΥΓΓΝΩΜΗ στους: Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Παναγιώτη Πικραμένο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με την σύζυγό του και βεβαίως στον Σταμάτη Πουλή. Σε διαφορετική περίπτωση εξυπηρετούνται συμφέροντα εσωτερικής κατανάλωσης στον ΣΥΡΙΖΑ “ελαφριάς” πολιτικής σκοπιμότητας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button