Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Σπύρο Χαρτοφύλακα για τη διάκρισή του σε Πρωτάθλημα Σκάκι

Από τις 3 έως 16 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη Santiago De Compostela της Ισπανίας έλαβε χώρα το Παγκόσμιο Νεανικό Πρωτάθλημα Σκάκι, όπου στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ο μικρός μαθητής Μεγαρίτης Σπύρος Χαρτοφύλακας του Νικολάου.

Στο Πρωτάθλημα αυτό, συμμετείχαν οι πρωταθλητές εκπρόσωποι πάνω από 80 χώρες και στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν 4 αγόρια και 2 κορίτσια, ανάμεσά τους ο Σπύρος Χαρτοφύλακας, ο οποίος στην κατηγορία του αγωνίστηκε σε 11 παρτίδες συγκεντρώνοντας συνολικά 5,5 βαθμούς (5 νίκες, 5 ήττες και μία ισοπαλία) και κατετάγη στη μέση της τελικής κατάταξης.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Επιθυμώ να επαινέσω δημόσια και να συγχαρώ από καρδιάς τον νεαρό συμπολίτη μας Σπύρο Χαρτοφύλακα, τόσο για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Νεανικό Πρωτάθλημα αγώνων Σκάκι στην Ισπανία, μετέχοντας στην Ελληνική αποστολή, όσο και για την διάκρισή του.
Είναι βεβαίως τιμή για την Ελλάδα και για το Δήμο Μεγαρέων αυτή η σημαντική διάκριση του Σπύρου Χαρτοφύλακα στη συγκεκριμένη διοργάνωση σε ένα σπουδαίο άθλημα με το οποίο ασχολούνται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Εύχομαι στον ίδιο κάθε επιτυχία στη ζωή του, πολλές νίκες και διακρίσεις και στους γονείς τους να τον χαίρονται και να τον καμαρώσουν όπως επιθυμούν.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button