Μέγαρα-Ν.Πέραμος Νέο ξεκίνημα: «Μαύρη Πέμπτη» για το δήμο μας η παρουσία του κ. Σταμούλη στα εγκαίνια της 3ης δεξαμενής

Η παρουσία του κ. Σταμούλη στα εγκαίνια της 3ης δεξαμενής της Ρεβυθούσας αποτελεί όνειδος για το δήμο μας.
Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης που ψήφισε ενάντια στην επέκταση των εγκαταστάσεων της Ρεβυθούσας όταν ήταν στην αντιπολίτευση, παρουσιάστηκε στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων και χειροκρότησε το νέο δημιούργημα του ΔΕΣΦΑ.
Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης απάντησε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για την ακύρωση της απόφασης του Αγκυροβολίου. Σήμερα εμφανίστηκε περιχαρής δίπλα στους διοικούντες του ΔΕΣΦΑ.
Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης ουδέποτε ασχολήθηκε με την εγκατάσταση σταθμού τροφοδοσίας υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα. Σήμερα αντάλλασε φιλοφρονήσεις και φωτογραφιζόταν με τους διοικούντες του ΔΕΣΦΑ.
Η διεκδικούμενη νησίδα ποτέ δεν αποτέλεσε ενδιαφέρον ζήτημα για τον κ. Σταμούλη.
Για το λόγο αυτό, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημάρχου ακύρωσε τη νομική υποστήριξη του δήμου μας από τον π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Φορτσάκη και άφησε μόνο του να αγωνιστεί νομικά τον κ. Φ. Μακρυγιάννη. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Φορτσάκης ήταν πρόταση του κ. Φ. Μακρυγιάννη στη διοίκηση μας με το σκεπτικό της μεγάλης εμπειρίας σε θέματα Διοικητικού Δικαίου.
Η Πέμπτη 22/11/2018 χαρακτηρίζεται κατά κυριολεξία ως «Μαύρη Πέμπτη» για το δήμο μας και αποτελεί μετά το βωξίτη, τις ιχθυοκαλλιέργειες, το Ευρωασιατικό καλώδιο και το ΧΥΤΥ, ακόμα ένα αρνητικό αποτύπωμα του Δημάρχου κ. Σταμούλη.
Ο κ. Σταμούλης επιδεικνύει έναν απίστευτο ενδοτισμό στην Κυβέρνηση και ξεπουλάει τα πάντα για τη διατήρηση της καρέκλας.
Μπορούν οι δημότες να εμπιστευτούν έναν τέτοιο Δήμαρχο;
Μα φυσικά και όχι. Οι εκλογές του ερχόμενου Μάη θα δώσουν ηχηρή απάντηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥ[ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟς ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button