Τέλος στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΔΑ με 7η θέση για τον Ευκλείδη

Με την πολύ τιμητική 7η θέση ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής το αντίστοιχο τμήμα του ΑΣ Ευκλείδη (γεννηθέντες 1999-2000). Η κατάκτηση αυτής της θέση είναι ένας μικρός «άθλος» για τον προπονητή Γιώργο Χατζή και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του κάνοντας εντυπωσιακή πορεία στο 2ο γύρο και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την νέα σαιζόν.

 

 Η ομάδα αυτή είχε «σχεδιαστεί» την περασμένη περίοδο σαν ομάδα γεννηθέντων παιδιών τα έτη 1998-1999. Όμως η αιφνίδια αλλαγή των ηλικιών της ΕΠΣΔΑ (με οδηγία της ΕΠΟ) έφερε προ τετελεσμένων τους αρμόδιους του τμήματος και τα πάνω κάτω στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Έτσι ο πρώτος γύρος ήταν σχεδόν απογοητευτικός. Με την επιμονή του προπονητή και το πείσμα και την αφοσίωση των παικτών απέφεραν έναν 2ο γύρο με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Τελευταίο παράδειγμα είναι η ισοπαλία με το ευρύ 5-5 με τον Αία Παραλίας Ασπροπύργου. Η ομάδα με πολλές απουσίες μαθητών που απουσίαζαν λόγω σχολικής εκδρομής, αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο (λόγω τραυματισμού). Όμως η φιλοσοφία που έχει καταφέρει να περάσει στους μικρούς ποδοσφαιριστές ο Γ. Χατζής (παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ανεξαρτήτου αποτελέσματος) έφερε άλλο ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Η εν γένει παρουσία της ομάδα αφήνει παρακαταθήκη και πολλές υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα τη νέα σαιζόν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button