Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων στα κορίτσια του «Νηρέα»

Στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου διεξήχθη το διεθνές τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής στο οποίο συμμετείχαν τα χρυσά κορίτσια του «Νηρέα» της Νέας Περάμου.
Σε αυτούς τους αγώνες έλαβαν μέρος αθλήτριες 27 Σωματείων από 7 χώρες (Σερβία, Κροατία, Ρωσία, Σκόπια, Αγγλία, Βουλγαρία και Ελλάδα.)
Να σημειωθεί ότι οι ίδιες αθλήτριες ανακηρύχτηκαν πρωταθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2018 στις παγκορασίδες στο σύνθετο ομαδικό.
Οι αθλήτριες του «Νηρέα» συμμετείχαν για δεύτερη φορά κατακτώντας εφέτος το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό όταν πέρυσι είχαν κατακτήσει το χάλκινο.

Τα χρυσά κορίτσια του «Νηρέα» κατάκτησαν τα εξής μετάλλια:

  • Νικολέττα Καριώρη, 1η στο σύνθετο ομαδικό, 1η στη δοκό ισορροπίας, 1η στο έδαφος και δεύτερη στο σύνθετο ατομικό, δηλαδή κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια κι ένα αργυρό.
  • Μαρίζα Κοκκώνη, 2η στο σύνθετο ατομικό, 2η στο άλμα, 3η στο δίζυγο, δηλαδή δύο αργυρά κι ένα χάλκινο.
  • Νεκταρία Χατζηαντωνίου, 1η στο σύνθετο ομαδικό, 3η στο σύνθετο ατομικό, 3η στη δοκό ισορροπίας, 5η στο δίζυγο, 5η στο έδαφος, δηλαδή ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα.
  • Δανάη Σύρακα, 1η στο σύνθετο ομαδικό, 4η στο σύνθετο ατομικό, δηλαδή ένα χρυσό μετάλλιο.
  • Σωτηρία Ελευθερίου, 1η στο σύνθετο ομαδικό, 5η στο σύνθετο ατομικό, δηλαδή ένα χρυσό μετάλλιο.

    Για τις μεγάλες αυτές επιτυχίες των χρυσών κοριτσιών του «Νηρέα» ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να επαινέσω δημόσια και να συγχαρώ τα μικρά χρυσά αστεράκια του «Νηρέα» Νέας Περάμου και να εκφράσω από καρδιάς τα θερμότατα συγχαρητήριά μου για τις μεγάλες τους διακρίσεις και φυσικά να συγχαρώ και να δηλώσω την ευαρέσκειά μου στη Διοίκηση του Συλλόγου και προσωπικά στον φίλο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσεγκέλη και στην άξια προπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη.
Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εύχομαι να καμαρώσουν τα παιδιά τους όπως θέλουν και επιθυμούν.
Σημειώνω και υπογραμμίζω ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε αυτή η δράση του Συλλόγου και οι επιδόσεις και οι διακρίσεις των αθλητριών δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα και ασφαλώς τιμούν το Δήμο μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button