Πρωταθλητής Ελλάδος ο Νηρέας Νέας Περάμου στο σύνθετο ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Νηρέας Νέας Περάμου στο σύνθετο ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Ο Νηρέας μετά από μια χρονιά επιτυχιών τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο ήλθε να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σύνθετο ομαδικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής  με βαθμολογία 174.900. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ειρήνη Περιστερίου με 169.600 και την τρίτη θέση ο Άτλας Πατρών με 168.400. Η φετινή επιτυχία έρχεται συνέχεια της περσινής όπου ο Νηρέας είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος, ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες που χρειάστηκε να γίνουν τα πάντα για να παραμείνουμε στη κορυφή. Η χρυσή ομάδα αποτελείτε από τις: Δανάη Σύρακα, Ήρια Ελευθερίου, Κατερίνα Τσολιάκου, Αρετή Κοριόζου και Λένια Τσικνιαδοπούλου.

Οι αθλήτριες πλασαρίστηκαν και σε ατομικό επίπεδο:

Σύρακα Δανάη: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 2η στο σύνθετο ατομικό, 2η στο δίζυγο, 2η στη δοκό, 3η στο έδαφος

Ελευθερίου Ήρια: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 2η στο άλμα, 2η στη δοκό, 2η στο έδαφος, 3η σύνθετο ατομικό, 3η στο δίζυγο

Κοριόζου Αρετή: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 1η στο σύνθετο ατομικό, 2η στο άλμα, 4η στη δοκό, 4η στο δίζυγο

Τσολιάκου Κατερίνα: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 1η στο δίζυγο, 4η στο έδαφος, 6η σύνθετο ατομικό

Τσικνιαδοπούλου Λένια: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 6η στη δοκό

Τάγγα Αμαλία: 1η στο σύνθετο ομαδικό

Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες και στις προπονήτριες μας κ. Τσεγκέλη Σοφία, Σίμου Μαρία και Σμαρδά Παναγιώτα καθώς επίσης και σε όλους τους γονείς που κάνουν τα πάντα για να βρίσκεται ο Νηρέας και η Νέα Πέραμος στην κορυφή της Ελλάδος.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις 20:30 θα σας περιμένουμε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Περάμου για να παρακολουθήσετε και να επιβραβεύσετε με το χειροκρότημα σας τις προσπάθειες των πρωταθλητριών μας καθώς και όλων των τμημάτων του συλλόγου μας σε ένα φαντασμαγορικό σόου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button