Στην ημερίδα «Πράσινη χρηματοδότηση και μετασχηματισμός της Οικονομίας» ο Γρ. Σταμούλης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συμμετείχε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου σε ημερίδα με θέμα: «Πράσινη χρηματοδότηση και μετασχηματισμός της Οικονομίας», που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτού Στέλιου Κυμπουρόπουλου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συμμετείχε στην Ημερίδα, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτού Στέλιου Κυμπουρόπουλου με θέμα: «Πράσινη χρηματοδότηση και μετασχηματισμός της οικονομίας», με κεντρική ομιλία από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και εισηγήσεις από Οικονομολόγους και ειδικούς επιστήμονες.

Ομιλητές ήταν σε αυτήν την εκδήλωση ο κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, η Κα Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς, ο κ. Χρήστος Κοντογεώργος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Ελλάδα, ο κ. Αργύρης Οικονόμου, Γενικός Διευθυντής Νομικών υποθέσεων και Εταιρικής Διακυβέρνησης της ΔΕΗ Α.Ε και ο κ. Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος, πρ.Γενικός Διευθυντής Ενέργειας της Ε.Ε. και πρ. Πρόεδρος του Δ.Σ. ΤΑΙΠΕΔ.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Παναγιώτης Γκλαβίνης, Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και τα συμπεράσματα της συζήτησης ανέπτυξε ο κ. Αιμίλιος Αυγουλέας, Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Σε συνέχεια των επαφών μας στις Βρυξέλλες προ ημερών, σήμερα ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης ημερίδας και από τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις των ειδικών προσδοκούμε ως Δήμος αρκετά οφέλη, από τη συμμετοχή μας σε οικονομικά προγράμματα, για την χρηματοδότηση εκτέλεσης σημαντικών έργων στην περιοχή μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button