Σταμάτης Πουλής: Δήλωση για τις εγκληματικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο

Δελτίο τύπου με δήλωση του Α’ επιλαχόντα βουλευτή ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή, με αφορμή τη σημερινή του επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου και τις επιχειρήσεις στην περιοχή «όπου έλαβαν χώρα οι πρόσφατες εγκληματικές επιθέσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, έχει ως εξής:

«Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής που έπεσαν θύματα εγκληματικών επιθέσεων. Για τα όσα τραγικά συνέβησαν στον Ασπρόπυργο δεν χωρούν μισόλογα. Όλοι, και κυρίως όσοι συμμετέχουμε στα κοινά, πρέπει να πούμε αλήθειες. Δεν γίνεται ο «δικαιωματισμός» να αφορά κάθε περιθωριακή ομάδα και κάθε παραβατική συμπεριφορά αλλά ο φιλήσυχος και νομοταγής φορολογούμενος να πληρώνει πάντα τα σπασμένα, να βλέπει την περιουσία του να καταστρέφεται, ενίοτε να απειλείται και η ίδια η ζωή του. Τα «παραμυθάκια» της αριστεράς, μάς έφτασαν στον «πάτο», που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά και να επιβραβεύσουν κάθε μπάχαλο.

Καμία ανοχή σε όποιον παραβιάζει τον νόμο. Σύλληψη και πραγματική τιμωρία όσων λεηλατούν, καταστρέφουν και βανδαλίζουν. Άμεση ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική, Ηθική και πολιτική στήριξη των αστυνομικών δυνάμεων που παίζουν καθημερινά τη ζωή τους «κορώνα – γράμματα» για να διαφυλάξουν την κοινωνική ειρήνη, την ασφάλεια όλων μας και να μην επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας που θέλουν να επιβάλλουν συμμορίες με καραμπίνες στα χέρια.

Η Δυτική Αττική πρέπει να είναι μία ασφαλής περιοχή για τους πολίτες της. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό το ζητούμενο, πρέπει άμεσα να δέχεται και τις συνέπειες. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και με μια αστυνομία που θα έχει λυμένα τα χέρια της για να επιτελέσει το καθήκον της προς την κοινωνία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button