Στ. Πουλής: Προεκλογική συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Δελτίο Τύπου του υποψηφίου βουλευτή ΝΔ Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή, σχετικά με την προεκλογική του συγκέντρωση στην Ελευσίνα στις 3 Μαΐου, αναφέρει:

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Κ. Σταμάτη Πουλή στην Ελευσίνα πραγματικά ήταν το αδιαχώρητο.
Στον χώρο του Elux όπου συγκεντρώθηκε πληθος κόσμου, ο Σταμάτης Πουλής έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα, για τις Εθνικές Εκλογές του Μαϊου 2023.

Ήταν μία συγκέντρωση νίκης για την Νέα Δημοκρατία και παράσταση υπεροχής για τον Σταμάτη Πουλή. Έναν άνθρωπο ο οποίος, παρότι δεν ήταν βουλευτής τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έδωσε όλες του τις δυνάμεις και δούλεψε για την Δυτική Αττική και τον κόσμο της.

Η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας ήταν για τον Σταμάτη Πουλή το έργο στο οποίο εργάσθηκε με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και είδε πραγματικά την ευτυχία και την πραγματική δικαίωση του μόχθου στα πρόσωπα των εργαζομένων των Ναυπηγείων. Οι Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων στάθηκαν όρθιοι, άντεξαν και τώρα κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους, με προοπτική για τους ίδιους και της οικογένειές τους, με ελπίδα για το αύριο και με πρόοδο για τις ζωές τους.

Το έργο της δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής θα δώσει στέγη σε 1100 φοιτητές και πνοή στην τοπική οικονομία με τζίρο που θα αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ανά έτος. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποκαλεί ο ίδιος ‘’το παιδί του’ καθώς το σχεδιάσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και το οποίο εγκρίθηκε, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Το έργο της ανάπλασης της χωματερής στην Φυλή με την δημιουργία ΦωτοβολταΊκού Πάρκου το οποίο θα διανείμει δωρεάν ρεύμα σε 5000 φτωχά νοικοκυριά του Δήμου Φυλής.

Έθεσε το ζήτημα της ασφάλειας και δεσμεύθηκε ότι εφόσον με την στήριξη των πολιτών της Δυτικής Αττικής εκλεγεί βουλευτής, θα αναλάβει την επόμενη ημέρα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίση των ποινών που προβλέπει η νομοθεσία για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Μία Κυβέρνηση που έσκυψε από την πρώτη στιγμή στα προβλήματα των πολιτών, προσπαθώντας να καλυτερεύση την ζωή τους, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Μία Κυβέρνηση περισσότερο προοδευτική από αυτούς που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί. Μία Κυβέρνηση που στηρίζεται στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, στην δίκαιη και ίση μεταχείριση των πολιτών.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του με μία από καρδιάς δήλωση αναφέροντας τα εξής: “Θέλω να είμαι αποτελεσματικός ώστε να λύνω τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button