Αθ. Μπούρας: Προεκλογική Ομιλία στην Κινέτα και στον οικισμό «Πανόραμα» Μάνδρας

Ο Θανάσης Μπούρας, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε εχθές το πρωί τις προεκλογικές του ομιλίες στην Κινέτα και στον οικισμό «Πανόραμα» Μάνδρας, όπως αναφέρει ενημερωτικό δελτίο τύπου το οποίο ακολούθως επισημαίνει:

Στην Κινέτα, πλήθος φίλων του τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος για την περιοχή της Κινέτας. Έναρξη έργου ύδρευσης της Κινέτας, επιδότηση ενοικίου για πυρόπληκτους και πλυμμηροπαθείς, δημιουργία αστυνομικού σταθμού, επέκταση ΓΠΣ στην Κινέτα, έκτακτα μέτρα για προστασία και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ίδρυση δημοτικού σχολείου, αντιπλημμυρικά έργα και αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές είναι μερικά από αυτά.

Στον οικισμό «Πανόραμα» Μάνδρας, εγκαινίασε τον Οικίσκο και παρέδωσε τα κλειδιά στο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Αττικής. Είπε μεταξύ άλλων: “Σε συνεργασία με το Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή, κατέβαλα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να γίνει ο υποσταθμός της ΔΕΔΗΕ, μετά από αίτημα των οικιστών, ώστε να γίνει η ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου και να ολοκληρωθεί η διαδικασία υδροδότησης. Με το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετούνται πλέον οι ανάγκες ύδρευσης του οικισμού αλλά και οι ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής. Δυστυχώς ακολούθησαν καταστροφές και ενεργώ συνεχώς και σε συνεργασία με το Δήμο προκειμένου να γίνει άμεσα η αποκατάσταση ζημιών”.

Οι παρεμβρισκόμενοι έδειξαν αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους. Ο ίδιος ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η αγάπη και η στήριξή σας, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου για τη Δυτική Αττική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ δυναμικά τόσο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στη Δυτική Αττική.” τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button