Σπουδαίες εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΟ Μεγάρων στο Σχηματάρι

Μεγάλες επιδόσεις έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες Ευάγγελος Δεπάστας που έγιναν στο Σχηματάρι Βοιωτίας την Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Ο Ιερόθεος Δρίτσας εξέπληξε τους πάντες στα 300μ εμπόδια κάνοντας τον φοβερό χρόνο 38.97, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία παμπαίδων, και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ο αθλητής του Α.Ο.Μεγάρων που προπονείται με τον Κώστα Ηλία έχει βάλει στόχο φέτος να κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση στους παναλλήνιους και να κάνει αυτός την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών μιας και δεν υπάρχει πανελλήνιο ρεκόρ για την κατηγορία αυτή.

aom2 (1)

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στην δεύτερη κουρσα της ζωής του στα 200μ έκανε 22.07 που τον κατατάσει τον τρίτο καλύτερο έφηβο φέτος στην Ελλάδα στην απόσταση αυτή, και του δίνει μεγάλες ελπίδες για μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες εφήβων.

Η Ελένη Πόλακ με νέο ατομικό ρεκόρ 3,80μ  στο επι κοντώ πήρε την τρίτη θέση σε ένα αγώνισμα όπου μετείχε σχεδόν όλη η αφρόκρεμα του επι κοντώ στην  Ελλάδα.

aom3 (1)

Στο ίδιο αγώνισμα μετείχε και η μικρή αθλήτρια του συλλόγου Μιλένα Ποτίσκα, πηγαίνει μόλις στην ΣΤ΄Δημοτικού όπου πέρασε τα 2,60μ.

aom5

Στα 300μ Παγκορασίδων Α΄η Κωνσταντίνα Οικονόμου έκανε ατομικό ρεκόρ με 44.51 ήρθε τρίτη και έπιασε το υψηλό όριο για τους πανελλήνιους αγώνες.

aom4(1)

Την δεύτερη θέση στο μήκος πήρε ο Βαγγέλης Καρδάτος με επίδοση 6,48μ έπιασε και αυτός το όριο για την συμμετοχή του στους πανελλήνιους αγώνες παίδων.

aom6

Παρόμοια άρθρα

Back to top button