Πτυχίο Α Κατηγορίας KickBoxing για τον Μελέτη Κούρσο

Ο προπονητής του συλλόγου Μελέτης Κούρσος αν και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «WORLD PROFI KICKBOXING ASSOCIATION», δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να καταρτιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να προσφέρει τις γνώσεις του στις αθλήτριες και στους αθλητές του συλλόγου.

Για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί στον τομέα της προπονητικής στο μαχητικό άθλημα του KickBoxing, παρακολουθώντας το Σχολείο Διεθνούς Προπονητικής (Α) κατηγορίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μετά από δύο μήνες παρακολούθησης των σεμιναρίων, πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιανουαρίου του 2012.

Ύστερα από μία δύσκολη ημέρα συνεχούς εξέτασης σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, ο προπονητής  απέδειξε ότι είναι άξιος και γνώστης του αθλήματος σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο για να φέρει τον βαθμό του Διεθνούς Προπονητή (Α) κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εννέα προπονητές κατέχουν αυτόν τον βαθμό στην Ελλάδα.

Επίσης να τονίσουμε πως ο Σ.Γ. ΜΕΓΑΡΩΝ είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από το 2003 και συμμετέχει με τα αγωνιστικά του τμήματα στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button