Γιώργος Μπερδελής: Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ στη ΝΕΜ

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιώργου Μπερδελή για την κατάκτηση του κυπέλλου του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ στη ΝΕΜ.
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ την ομάδα της Ν.Ε.Μ. που για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Η κατάκτηση του κυπέλλου μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, αποδεικνύοντας πως το «κλειδί» της φετινής εκπληκτικής πορείας της ΝΕΜ βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που όλοι στην ομάδα διαθέτουν.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους παίκτες που ήταν και οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του κυπέλλου, στην τεχνική ηγεσία και ιδιαίτερα στον φίλο coach Γιώργο Μάνταλο, σε όλα τα μέλη της διοίκησης, αλλά και στους φιλάθλους που στέκονται στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

Ελπίζω ως Δήμαρχος Μεγαρέων να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός για την ενίσχυση όχι μόνο της ΝΕΜ, αλλά όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που κάνουν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό, τον υψηλής αξίας και προσφοράς αθλητικό και πολιτιστικό ρόλο που έχουν στην κοινωνία.

Με εκτίμηση

Γιώργος Μπερδελής
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button