Σπουδαίο διπλό στην Αργολίδα ο Βύζας – 1-0 την ΑΕ Ερμιονίδας [video]

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγε από την Αργολίδα ο Βύζας Μεγάρων. Η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη πήρε άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα και μάλιστα εκτός έδρας, επικρατώντας της ΑΕ Ερμιονίδας με 1-0 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Μεγαρίτες έβαλε ο Ζαχαράκης στο 73′.

Διαιτήτευσε ο Καπίρης(Αθηνών).
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζουνιάς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι(42′ Πορφυρόπουλος, 83′ Δρόσος), Τριμπόνιας, Διγκόζης(46′ Κάλα), Φυτόπουλος, Αρσενίδης, Κορακιανίτης, Ψύχας(67′ Ζεκιράι), Τάσιος(67′ Κουζής).

ΒΥΖΑΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καραγιάννης Μ.(56′ Ντερμύσι), Μουσκάι(22′ λ.τρ. Ρεσούλι), Καρδάμης, Χατζημελετιάδης, Χατζάκος(78′ Ρέππας), Φουάσης, Χαϊκάλης, Καραγιάννης Ι., Γκολφινόπουλος

Το γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

9’: Ο Αρσενίδης πέρασε όμορφα την μπάλα στον Διγκόζη, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, δεξιά και πλάγια, έκανε τη σέντρα και έκοψαν οι αμυντικοί σωτήρια, την παράλληλη συρτή σέντρα του, προ των επιθετικών μας.

12’: Ο Φυτόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και η «στρογγυλή θεά» έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

14’: Ο Κορακιανίτης πραγματοποίησε πολύ ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έκανε τη συρτή σέντρα, και ο Διγκόζης σούταρε αδύναμα, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όντας μόνος του με… φάτσα το τέρμα, με τον Λέτσο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

20’: Ο Καραγιάννης Γ. έκανε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

21’: Ο Τζιέρης εκτέλεσε φάουλ, ο Βιρβίλης, που είχε προωθηθεί, έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ.

27’: Ο Κορακιανίτης άλλαξε το παιχνίδι – από αριστερά στα δεξιά – με μακρινή μπαλιά στον Αρσενίδη, ο τελευταίος απέφυγε τον αντίπαλό του, έκανε τη σέντρα από δεξιά και έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί του Βύζαντα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Λέτσο.

37’: Ο Διγκόζης πάσαρε στον Φυτόπουλο, ο οποίος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αρσενίδης δεν πρόλαβε με το κεφάλι να σημαδέψει εστία. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ψύχας έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή από αριστερά, βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα δυο αντιπάλων και ο διαιτητής έδειξε… παίζεται.

38’: Ο Χατζημελετιάδης έκανε τη σέντρα και ο Βιρβίλης πρόλαβε και έδιωξε προ του Χατζάκου μέσα στην περιοχή.

42’: Ο Κουζούνιας βγήκε από την εστία του και έδιωξε, μέσα στην περιοχή, με γροθιές βαθιά μπαλιά, πέφτοντας πάνω στην «στρογγυλή θεά» μαζί με τους Χαϊκάλη και Τάσιο.

44’: Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Τζιέρη, ο Βιρβίλης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο Τριμπόνιας δεν πρόλαβε να πάει προς την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, και έτσι μπλόκαρε ο Λέτσο.

45’: Ο Ψύχας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αρσενίδης δεν έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή από καλή θέση.

48’: Ο Κορακιανίτης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

49’: Ο Καραγιάννης Μ. άλλαξε το παιχνίδι από τα αριστερά προς τα δεξιά στον Χατζάκο, αυτός πέρασε στον Ζαχαράκη, ο οποίος σούταρε διαγώνια με το… μήτο από καλή θέση (πλάγια μέσα στην περιοχή) και η μπάλα έφυγε άουτ.

50’: Ο Τάσιος έκανε σέντρα – σουτ από τα δεξιά και μπλόκαρε ο Λέτσο με 2η προσπάθεια.

51’: Ο Κάλα από τη μεσαία γραμμή πέρασε δεξιά στον Τάσιο, ο οποίος προχώρησε, έκανε τη σέντρα και δεν πρόλαβε από κοντά ο Αρσενίδης να σημαδέψει εστία.

54’: Ο Κάλα εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ και οι αμυντικοί του Βύζαντα έδιωξαν σε κόρνερ μέσα στη μικρή περιοχή.

55’: Ο Κορακιανίτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τριμπόνιας σούταρε από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και βγήκε σε νέο κόρνερ.

61’: Ο Τριμπόνιας πέρασε όμορφα στον Τάσιο δεξιά, ο τελευταίος πάτησε περιοχή, σέντραρε συρτά, απέκρουσαν οι φιλοξενούμενοι, ακολούθησε νέα προσπάθειά του και έκοψαν ξανά οι αμυντικοί της ομάδας των Μεγάρων.

65’: Ο Κορακιανίτης σέντραρε από αριστερά, ο Αρσενίδης πέρασε με όμορφη πάσα στον Κάλα, ο οποίος μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λέτσο, αλλά πάνω στη γραμμή έκοψε σωτήρια αμυντικός της φιλοξενούμενης!

69’: Ο Καραγιάννης Γ. σούταρε και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

70’: Ο Κάλα πάσαρε ωραία στον Αρσενίδη, ο τελευταίος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα αντιπάλων, η μπάλα έφτασε στον Ζεκιράι, ο οποίος σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή, και ο Λέτσο έδιωξε εντυπωσιακά με τα χέρια, όντας εκτός εστίας, σώζοντας την ομάδα του.

71’: Σουτ του Τριμπόνια από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

72’: Γκολ (0-1). Σε φάση που ολιγώρησαν οι παίκτες μας, ο Χαϊκάλης πέρασε κάθετη στον Ζαχαράκη, ο οποίος από οριακή θέση, βρέθηκε στην περιοχή με την μπάλα μπροστά του, ο Κουζούνιας δεν βγήκε εγκαίρως και έτσι νικήθηκε με δεξί σουτ του αντιπάλου του.

84’: Ο Γκολφινόπουλος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Ζαχαράκη μέσα στην περιοχή, με τους αμυντικούς μας να φωνάζουν για οφσάιντ, ο τελευταίος σούταρε και ο Κουζούνιας έδιωξε σε κόρνερ με τα χέρια στον… ουρανό των διχτύων.

86’: Ο Τζιέρης έκανε τη σέντρα, ο Δρόσος σούταρε μέσα από την περιοχή και οι αμυντικοί του Βύζαντα κόντραραν σωτήρια την μπάλα.

87’: Ο Ζεκιράι πέρασε στα αριστερά στον Τριμπόνια, αυτός ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σέντραρε στον Αρσενίδη, ο οποίος από πολύ κοντά έκανε το δυνατό σουτ στην ευθεία και μπλόκαρε ο Λέτσο, ενώ η αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Βύζαντα ήταν… ανοιχτή!

90’+3: Ο Χαϊκάλης, αφού άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ντερμίσι, βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά ο Κορακιανίτης τον κόντραρε, διώχνοντας σε κόρνερ.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χατζημελετιάδης (32’), Τζιέρης (34’), Χατζάκος (34’), Πορφυρόπουλος (45’+1), Καρδάμης, Γκολφινόπουλος (45’+2), Ψύχας (45’+3), Καραγιάννης Γ. (53’). Για τον Βύζαντα Μεγάρων ο Ελευθέριος Σταμέλος (εκπρόσωπος) αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 90’+3 (η πρώτη στο 89’).

Βαθμολογία

1 ΑΣ ΡΟΔΟΣ 24
2 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23
3 ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 23
4 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 20
5 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 18
6 ΜΑΡΚΟ 18
7 Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ 17
8 ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 17
9 ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 16
10 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 16
11 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 15
12 ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ 13
13 Α.Ε.Ρ.Α. 13
14 ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 12
15 ΒΥΖΑΣ 12
16 ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 7
17 ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 6
18 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2

Παρόμοια άρθρα

Back to top button