Ισόπαλοι 0-0 Βύζας και Άτταλος με σοβαρό τραυματισμό του Γαλανού

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΔΑ, ο Βύζας ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην έδρα του με αντίπαλο τον Άτταλο Νέας Περάμου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βύζας είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντεπιτεθούν ή να κάνουν κάποια αξιόλογη προσπάθεια.

Στην επανάληψη, ο Άτταλος ισορρόπησε το παιχνίδι, είχες κάποιες καλές στιγμές, όπως και ο Βύζας κυρίως με τον Δρίτσα. Στο 77ο λεπτό, ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα σε (ανύπαρκτη) ανατροπή του Κατσικούρη στον Στρατιδάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαγδάτογλου με τον τερματοφύλακα του Βύζα να αποκρούει και στη συνέχεια νέο σουτ του Μπαγδάτογλου να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80ο λεπτό, ο Δρίτσας συγκρούστηκε με τον Γαλανό, με τον παίκτη του Άτταλου να χτυπάει στο πρόσωπο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σπάσιμο στη γνάθο. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 15 λεπτά και στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε τον τραυματία.

Βύζας Μεγάρων (Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαπάς, Εμετό, Μουσκάι, Μάλλης (39΄ Πανταζής), Κλωνάρης Π., Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος

Άτταλος (Σ. Δέδες): Σταθόπουλος (46΄ Μουκέας), Χοραβάτης, Παπαδόπουλος, Γαλανός (90+ Απαζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης (18΄ λ.τρ. Κοντόσταυλος), Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Στρατιδάκης, Κουσίδης, Χριστοδουλίδης (57΄ Μαριόλης Ν.)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button