Ξανά στα κιτρινόμαυρα ο επιθετικός Γιώργος Πουλάκος

Ξανά στα κιτρινόμαυρα ο επιθετικός Γιώργος Πουλάκος

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Παλιός γνώριμος στα Μέγαρα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Γιώργος Πουλάκος, (φόρεσε τα κιτρινόμαυρα την περίοδο 2007-2008 αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Γ’ Εθνική), βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Λεωνίδα Νικολάου υπογράφοντας για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Πουλάκος πανηγυρίζει τέρμα με τα χρώματα του Βύζα τη σαιζόν 2007-2008

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που «επιστρέφει» στα Μέγαρα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες όπως οι: Θρασύβουλος, Ηλυσιακός, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Πιερικός, Δόξα Δράμας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βύζαντα στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΔΑ και να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίε

Μετά την υπογραφή του ο Γιώργος Πουλάκος εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε:

«Επιστρέφω στην ομάδα του Βύζαντα, για να βοηθήσω ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές, αφού υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Λ. Νικολάου, τον Αντιπρόεδρο Δ. Παπαδόπουλο αλλά και όλο το Δ.Σ. της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω, με κυριότερο σκοπό, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts