Σπουδαία δουλειά στις Ακαδημίες βόλει του Αθλητικού Ομίλου «Κόροιβος»

Σπουδαία δουλειά γίνεται στις ακαδημίες βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια του Μ.Α.Ο. “Κόροιβος” καθώς υπάρχει ταλέντο στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες του συλλόγου και αναμένεται να αναδειχθούν νέα ταλέντα που σύντομα θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματά του.

Από τον Σεπτέμβριο έχει εντατικοποιηθεί η προσπάθεια με όραμα να χτιστεί μια ακαδημία που θα επικεντρώνεται κυρίως εκτός από τα αγωνιστικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία, στην αθλητική συμπεριφορά των παιδιών και τα ιδεώδη.

Ήδη ο αριθμός των αθλητριών, αθλητών των αναπτυξιακών τμημάτων ξεπερνάει τα 80 σε διάστημα 2 ετών, καθώς επίσης έχει δημιουργηθεί και τμήμα Γυναικών.

Η ομάδα των παγκορασίδων συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ έχει καταφέρει 2 νίκες & σε πολλούς αγώνες κοντράρει τους αντιπάλους της πηγαίνοντας στο tie break, παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ.

Κάνοντας την υπέρβαση σε όλους τους τομείς, οι «μικρές» του “ΚΟΡΟΙΒΟΥ” κατάφεραν να αποσπάσουν τις νίκες από δύο πολύ καλούς αντιπάλους σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

Προπονητές του Συλλόγου η κ. Κάσση Ξενάκη, προπονήτρια αναγνωρισμένη στο χώρο του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και ο κ Παναγιώτης Ντινόπουλος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Στόχος και άμεσος προσανατολισμός της διοίκησης του συλλόγου είναι η βελτίωση των συνθηκών υλικοτεχνικής υποδομής και η εύρεση περισσότερων προπονητικών ωρών που θα καλύψει τις ανάγκες των ακαδημιών και θα δώσει τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να αυξήσουν τον αριθμό των προπονήσεων για να φθάσουν σε υψηλό τεχνικό επίπεδο για να μπορούν στο μέλλον να επανδρώσουν τα τμήματα ανδρών και γυναικών!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button