Γιάννης Λινάρδος: Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικής Αττικής

Γιάννης Λινάρδος: Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Δυτικής Αττικής

Ο Γιάννης Λινάρδος είναι Πρόεδρος, εδώ και 2 δύο χρόνια της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ), της Δυτικής Αττικής. Αντιπροσωπεύει τον νέο τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Δείχνει εμπράκτως «το νέο πρόσωπο» της Νέας Δημοκρατίας, αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσδοκά να αναδείξει στους συμπολίτες του.

Στην πρώτη του θητεία ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής κατάφερε να γεφυρώσει τις Τοπικές Οργανώσεις (1η βαθμίδα Οργάνωσης) με το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Προσέδωσε νέα δυναμική στον τρόπο προσέγγισης των τοπικών κοινωνιών και των προβλημάτων που αυτές αντιμετωπίζουν.

Αποτέλεσμα της άριστης θητείας του και ως αναγνώριση της μεγάλης και σοβαρής του προσπάθειας, είναι ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Οργανώσεων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή η καθολική αποδοχή του αποτελεί το εχέγγυο, αποτελεί την υπόσχεσή του σε όλους τους Νεοδημοκράτες, πάνω από όλα σε όλους τους συμπολίτες του, για συνέχιση της σοβαρής και με διαύγεια λειτουργίας της ΝΟΔΕ προς όφελος όλων. Στόχος του πλέον θα είναι όλοι οι πολίτες της Δυτικής Αττικής να αντιληφθούν την αλλαγή της νοοτροπίας που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρεσβεύει.

Σκοπός του Γιάννη Λινάρδου είναι η προσέγγιση όλο και περισσότερων συμπολιτών στην Δυτική Αττική, έτσι ώστε η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές να αποτελέσει νίκη των πολιτών. Να αποτελέσει πρώτα από όλα εφαλτήριο αλλαγής του αρνητικού κλίματος και να φέρει αισιοδοξία και κοινωνική δικαιοσύνη. Να αναδείξει το πραγματικό Κοινωνικό Κράτος Δικαίου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελίζεται.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button